Om oss

Välkommen till vår hemsida. 

Vi på VPNGuru har åtagit oss att tillhandahålla VPN-tjänst granskningar och rekommendationer på ett enkelt, användbart och ärligt sätt.

Internet ger oss yttrandefrihet, kunskap och anslutningar som breddar våra horisonter, men det kan också bli föremål för kränkningar av din integritet. Vår VPN-analys syftar till att vägleda dig till en säker och gränslös online upplevelse.

Våra läsare är vår högsta prioritet: All information som delas med dig är baserade på: ärlighet, engagemang, opartiskhet och enkel förståelse.

Gransksningsmetod av VPN-tjänster

Alla VPN-tjänster som vi gör tillgängliga på vår webbplats går igenom en omfattande, rigorös och rättvis utvärderingsprocess.

Vi testar sekretess, integritet och säkerhet, hastighet och tillförlitlighet sam hur det låser upp blockerade populära webbtjänster. Vi garanterar att endast de bästa VPN-tjänsterna finns tillgängliga på vår webbplats.

Vi garanterar att endast de bästa VPN-tjänsterna är tillgängliga för att underlätta beslutsfattandet för ditt köp av en VPN-tjänst.

Våra utvärderingar är alltid opartiska

Våra analyser är 100% opartiska och fria från all yttre påverkan. 

Vi får aldrig någon ersättning för en positiv granskning, och VPN-leverantörer kommer aldrig att ha en åsikt om hur vi betygsätter de produkter vi granskar.

Vårt åtagande är att göra ditt köpbeslut så enkelt som möjligt genom en ärlig och tydlig bedömning med relevant information.

Här är de kategorier som omfattar testerna
1. Sekretess och säkerhet

De bästa VPN-tjänsterna tillämpar policyer utan loggning (nollregistreringspolicy) eller minimiloggar (minimi-registreringspolicy) som, om de implementeras korrekt, lagrar noll identifierbar användardata, det vill säga se till att ditt digitala spår förblir säker, dessutom kontrolleras den använda krypteringstypen, om DNS-läckskydd, kill-switch och andra resurser tillhandahålls för att säkerställa användarnas integritet och säkerhet. 

Sist men inte minst följer vi de senaste nyheterna och utvecklingen från VPN-branschen för att hålla våra recensioner uppdaterade och relevanta.

2. Tillgängliga Enheter (appar)
Vi kontrollerar om du har tillgång till de mest populära enheterna eller inte för en VPN. Det är mycket viktigt att det finns inbyggt stöd för din PC, Mac, Iphone, Android och Linux mm, och hur många enheter det går att använda samtidigt.
3. Hastighet och pålitlighet
Anslutningens hastighet och tillförlitlighet är mycket viktigt när du väljer en VPN, och för att bedöma detta krav ansluter vi till olika servrar runt om i världen för att ha en översikt över hur VPN: s hastighet går på kort, medellångt och långt avstånd, dessutom testar vi flera gånger vid olika tidpunkter för att jämföra genomsnittet för varje plats med hastigheten utan VPN.
4. Tillgängliga resurser

Det finns några väsentliga funktioner för en high-end VPN; såsom Kill switch, automatiskt skydd för offentligt Wi-Fi-nätverk och AES-256-kryptering. 

Dessutom letar vi efter användbara extrafunktioner som användare kan dra nytta av, till exempel en split tunnel, dedikerade servrar för strömmningstjänster och tjänster optimerade för torrenter och P2P.

5. Streaming och Torrenting
Vi kontrollerar om testade VPN-tjänsterna avblockerar populära webbtjänster, till exempel åtkomst till amerikanska Netflix, SVT Plat eller BBC iplayer från en annan plats och om torrenting är tillåtet på alla servrar.
6. Censur
Vi kontrollerade om alla testade VPN: er kan användas för att övervinna geografiska begränsningar i kraftigt censurerade länder, till exempel Kina och Förenade Arabemiraten.
7. Support
Kvalitetstestet för VPN-tjänsters kundtjänst görs via livechatt, om det finns tillgängligt, och via e-post. Vi skapar enkla och tekniska scenarier för att utvärdera agentens kunskap och didaktik under förklaringen.
8. Användarvänlighet
Så att det inte finns några överraskningar när du installerar en VPN, utvärderar vi användarens resa för att identifiera hur “användarvänlig” VPN utvärderas, till exempel om den är intuitiv och om det finns en förklaring att installera på routern, om det hjälper till att hitta bästa server för dina behov och användarprofil, etc.

Vår affärsmodell

VPNGuru får ett mindre belopp från några av VPN-leverantörerna som listas på webbplatsen. Därför, när du klickar på en länk eller knapp som tar dig till en leverantörs webbplats och köper ett VPN-abonnemang, kan vi få en provision för att hänvisa till en ny kund. Detta stör inte på något sätt sanningen eller kvaliteten på vår information.