Integritetspolicy

Välkommen till vpnguru.se integritetspolicy

Information vi samlar in

Vi begär inte personuppgifter som krav för att använda vår webbplats. 

Vi samlar in anonym information som inte kan spåras tillbaka till dig som användare. Anledningen till varför vi sparar information är för att förbättra vår webbplats med hjälp av analys från användarbeteende. VI erhåller en kommission vid vissa tillfällen när kunder registrerar sig på en av de länkar vi har på hemsidan. Genom detta kan vi fortsatt erbjuda våran tjänst gratis för internetanvändare.

Cookies

Vi kan använda cookies på den här hemsidan. 

Användning av personliga uppgifter

Vi kan få personliga uppgifter av användare när det väljer att kontakta oss genom post eller kontaktformulär eller registrerar sig för ett nyhetsbrev. Uppgifter vi samlar in är e-postadress från användaren. E-postadresser vi samlar in genom att ha blivit kontaktad av er sparar i 12 månader. Vi delar inte med oss av dina uppgifter till andra. Vi lagrar dina uppgifter på en lösenords säkrad server. 

Google Analytics

När någon besöker vår webbplats samlar vi in ​​anonym information om besöket för att bättre förstå hur människor använder vår webbplats. Vi samlar in följande typer av information:

  • Sidorna du besökte på VPNGuru.com.br
  • Hur mycket tid du spenderade på varje sida på vår webbplats.
  • Hur kom du till vår webbplats.
  • Vilken typ av enhet använde du.
  • Webbläsarinställningar, till exempel språk.

 

Vi använder denna information för att bättre förstå våra besökare och deras behov för att förbättra vår tjänst.Denna information är anonymiserad och kan inte kopplas till någon person. Vi delar aldrig det med någon utanför BQ Digital AB, såvida det inte krävs enligt lag.

Länkar till tredje part

vpnguru.se innehåller länkar till andra webbplatser. Denna integritetspolicy gäller endast vpnguru.se.  Andra sidor och webbplatser som besöks via länkarna på vpnguru.se har sina egna integritetspolicyer, det vill säga att de inte är länkade till denna integritetspolicy.

Tillgång och radering

Om du vill se över de uppgifter vi eventuellt kan ha om dig. Kontakta bqdigitalab@gmail.com

Ändringar och uppdateringar

Vi kan då och då ändra eller uppdatera denna integritetspolicy vid behov för att följa bästa praxis, i enlighet med gällande lagstiftning eller förbättring av vpnguru.se.

De ändringar som gjorts kommer att publiceras på denna sida, men det är ditt ansvar som användare att se till att du är medveten om dem genom att regelbundet kontrollera för eventuella ändringar.
Ändringarna träder i kraft så snart de publiceras.